fbpx

 

VIP JAAR

VIP Jaar 1

Het allerbeste resultaat behaal je door 1 op 1 coaching. Dat is dan ook wat ik het allerliefste doe. Omdat ik mijn klanten op die manier zoveel kan geven en ze echt verder kan helpen.

Tijdens het VIP jaar begeleid ik je een heel jaar. We starten met een VIP dagdeel zodat ik je jou en je bedrijf goed leer kennen. We stellen en plan op voor het komende jaar. Daarna hebben we regelmatig contact. We plannen na een half jaar weer een dagdeel.

Het VIP jaar kan zowel online als face-to-face plaats vinden.

Jouw investering
€ 4999,-

 

Een paar voorbeelden

  • Ans vindt het financiële deel van het ondernemen heel moeilijk. Ze heeft weinig omzet en betaald zichzelf daarom ook geen loon. We gaan aan de slag met haar geldmindset. Een paar maanden later is haar omzet gegroeid, maar ze heeft vooral meer rust over haar financiën.

 

  • Lisa verdient prima, maar dat ziet ze niet terug op haar bankrekening. We gaan aan de slag met overzicht en inzicht creëren en natuurlijk met geldmanagement. Nu heeft ze haar financiën weer onder controle.
  • Vera vliegt van hot naar her en heeft aan het einde van de dag het idee dat ze niets bereikt heeft. We gaan aan de slag met haar doelen, maar raken ook andere delen van de MILJOEN methode, zoals haar mindset en nee zeggen.

neem contact op

4 + 8 =

VIP Jaar 2

neem contact op

13 + 5 =

Chat openen
Hallo,

Ik help vrouwelijke ondernemers financieel succesvol en relaxed ondernemen.
Wat kan ik voor jou doen? Ik hoor het graag.

Groetjes Monica