fbpx
Coaching 1

Het allerbeste resultaat behaal je door 1 op 1 coaching. Dat is dan ook wat ik het allerliefste doe. Omdat ik mijn klanten op die manier zoveel kan geven en ze echt verder kan helpen.

Je kunt een VIP dagdeel boeken, maar het liefst ga ik minstens 6 maanden met je aan de slag. 

Neem contact op voor de mogelijkhedelijkheden

 

Een paar voorbeelden

  • Evie wil een plan indienen bij een grote opdrachtgever maar loopt daar totaal op vast. We sparren een ochtend en aan het einde van die ochtend staat haar plan. Ze haalde natuurlijk ook de opdracht binnen!
  • Ans vindt het financiële deel van het ondernemen heel moeilijk. Ze heeft weinig omzet en betaald zichzelf daarom ook geen loon. We gaan aan de slag met haar geldmindset. Een paar maanden later is haar omzet gegroeid, maar ze heeft vooral meer rust over haar financiën.
  • Lisa verdient prima, maar dat ziet ze niet terug op haar bankrekening. We gaan aan de slag met overzicht en inzicht creëren en natuurlijk met geldmanagement. Nu heeft ze haar financiën weer onder controle.
  • Vera vliegt van hot naar her en heeft aan het einde van de dag het idee dat ze niets bereikt heeft. We gaan aan de slag met haar doelen, maar raken ook andere delen van de MILJOEN methode, zoals haar mindset en nee zeggen.

neem contact op

9 + 6 =

Coaching 2

neem contact op

11 + 14 =

Chat openen
Hallo,

Ik help vrouwelijke ondernemers financieel succesvol en relaxed ondernemen.
Wat kan ik voor jou doen? Ik hoor het graag.

Groetjes Monica